museum-digitalЧеркаська область
CTRL + Y
ru
Національний історико-культурний заповідник «Чигирин» Зброя та спорядження [ЗС-774 КВ-10548]
Фляга зі стаканом, алюмінієва (Національний історико-культурний заповідник «Чигирин» CC BY-NC-SA)
Происхождение/Права: Національний історико-культурний заповідник «Чигирин» / Пискун Лілія (CC BY-NC-SA)
1 / 8 Предыдущие<- Далее->

Фляга похідна німецька

Написать нам Процитировать эту страницу Подробнее об этом собрании (документ) (PDF) Рассчитать расстояние до текущего местоположения Архивные версии Добавить к сравнению Графический вид

Описание

Фляга похідна із кухлем, алюмінієва, ємністю 0,8 л. Має коричневий повстяний футляр. З одного боку пласка, з іншого - випукла (для зручності носіння). Зліва на чохлі - розріз, який застібається на 4 кнопки. До шкіряних петель спереду і ззаду чохла прикріплений чорний шкіряний ремінець, який фіксується кнопкою на дні чохла; цей ремінець також фіксує металеву пробку фляги, що закручується. На пробці - маркування: "C&C W35".
На ремінці - пряжка, яка дозволяє регулювати довжину. Алюмінієвий кухоль пофарбований в чорний колір. З одного боку має металеву петлю для фіксуючого ремінця. З іншого - ручки, щоб тримати, через які також пропущений ремінець. На з'єднанні ручок нанесений номер "№39". На кухлі - букви "RE", ймовірно ініціали солдата-власника.

Материал/Техника

Алюміній, шкіра, повсть

Размеры

24,5*14,5 см/0,8 л

Изготовлено Изготовлено
1930
[Привязка к времени] [Привязка к времени]
1930
1929 1941

Объекты из: Національний історико-культурний заповідник «Чигирин»

7 березня 1989 р., враховуючи значення Чигиринщини в українській історії, Рада Міністрів УРСР ухвалила Постанову "Про оголошення комплексу пам'яток,...

Связаться с институцией

[Состояние информации: ]

Примечания по использованию и цитированию

Представленная здесь текстовая информация может использоваться бесплатно в некоммерческих целях при условии указания источника. (Creative Commons Lizenz 3.0, by-nc-sa) Пожалуйста, указывайте в качестве источника не только интернет-представительство, но и название музея. Права на изображения указаны под большими изображениями (которые доступны при нажатии на маленькие изображения). Если там не указано ничего другого, действуют те же правила, что и для текстовой информации. Любое коммерческое использование текста или изображения требует согласования с музеем.